Indkøbskurv
I alt i kurv
DKK 0,-
  Til kurv
 
 
  < Tilbage

Specialolier

Specialolier

Vi har specialolie til forskellige trætyper

  • Cedertræ
  • Mahogni
  • Lærketræ
  • Teaktræ
  • Grundingsolie til lærke- og cedertræ
  • Andre trætyper

Hør mere om vores specialolier på telefon 76 30 86 00 eller via mail på collstrop@collstrop.dk

 

5 ltr. Collstrop Terrasseolie, oliebaseret

5 ltr. Collstrop Terrasseolie, oliebaseret

Farver: Klar, pine, teak, mahogni, sort
Indhold: 5 ltr.

Collstrop Terrasseolie anvendes udendørs på træterrasser og træfacader. Terrasseolien hjælper med at give optimal beskyttelse.

Ny eller gammel træterrasse, uanset alder, skal træterrasser frem for alt holdes rene. Det vil sige, at blade m.m. skal fejes bort jævnligt og at terrassen bør vaskes med et algerensemiddel forår og efterår.

Et godt trærensemiddel kan både opløse skidt og snavs og slå alger ihjel, inden du behandler med træolie eller terrasseolie.

Hvert eller hvert andet år, afhængig af hvor udsat terrassen er, skal den behandles med terrasseolie. Olien befugter træet, så det ikke så let udtørrer og sprækker og så giver uv-filteret i træolien, træværket beskyttelse mod solens nedbrydende stråler.

Når du har vasket terrassen med algerensmiddel, skal du gå den efter for løst materiale med et stykke slibepapir. 

Når træterrassen er tør, skal du påføre træolien rigeligt og lade den ligge 20-30 minutter, må ikke danne laklag. Fjern derefter overskydende olie, ved aftørring med klude.

Fjerner du ikke overskydende olie, vil den tørre og hærde på overfladen og danne et laklag, der efterfølgende vil skalle af. Skulle du have overset et par dråber, kan du skrabe dem af med en farveskraber, eller genopløse dem med lidt terpentin eller lidt frisk olie.

Er der steder hvor terrasseolien hurtigt suges ned, kan der pletpåføres lidt ekstra. Gentag eventuelt behandlingen et par gange de næste dage, for at mætte træet godt.

Husk, at klude der har været brugt til træolie, kan selvantænde og derfor skal gennemvædes og smides ud, eller afbrændes efter brug.

Rækkeevne: 8-10 m2 pr. liter

 


DKK 1455,00  Datablad